Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα www.webintel.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της, με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε την Web Intelligence ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με την Web Intelligence με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα της Web Intelligence, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στην Web Intelligence, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας της Web Intelligence ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Web Intelligence. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου της Web Intelligence στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση www.webintel.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Web Intelligence και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, η Web Intelligence εκχωρεί στους χρήστες ένα προσωπικό, χωρίς δυνατότητα μεταβίβασης και μη αποκλειστικό δικαίωμα και άδεια χρήσης του αντικειμενικού κώδικα του Λογισμικού σε έναν μόνο υπολογιστή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αντιγράψουν, τροποποιήσουν, δημιουργήσουν παράγωγο έργο, πουλήσουν, εκχωρήσουν, εκμισθώσουν, παραχωρήσουν δικαιώματα στο λογισμικό λόγω δανεισμού, ή με άλλο τρόπο μεταβιβάσουν οποιοδήποτε δικαίωμα επί του Λογισμικού. Οι παρούσες σελίδες δημιουργήθηκαν από την Web Intelligence. Σχεδιάστηκαν και συντηρούνται από την εταιρεία Web Intelligence, www.webintel.gr. Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να προβάλλει, να αντιγράψει, να εκτυπώσει και να διανέμει οποιοδήποτε κείμενο, εικόνα  ή κεφάλαιο περιέχεται σε αυτό το δικτυακό τόπο, εφόσον τηρεί και τους τέσσερις παρακάτω ρητούς όρους:

  1. Η χρήση του κειμένου, της εικόνας  ή του κεφαλαίου να προορίζεται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς.
  2. Η χρήση του κειμένου, της εικόνας  ή του κεφαλαίου να μην προορίζεται για εμπορικούς σκοπούς.
  3. Να ενημερώνεται η Web Intelligence για τη συγκεκριμένη χρήση του κειμένου, της εικόνας  ή του κεφαλαίου.
  4. Κατά τη χρήση του κειμένου, της εικόνας  ή του κεφαλαίου να γίνεται αναφορά στην Web Intelligence.

Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Η Web Intelligence παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας www.webintel.gr, για την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες της Web Intelligence διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα Web Intelligence σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την Web Intelligence, ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την Web Intelligence.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το δικτυακό τόπο της Web Intelligence για:
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, που δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν υφίσταται ή/και δεν έχει παραχωρηθεί νομίμως δικαίωμα μεταβίβασης.
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

Πρέπει να συμφωνήσετε στους παρακάτω όρους υπηρεσιών πριν μπορέσετε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην Web Intelligence. Το καλάθι αγορών μας δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε καμία αγορά εκτός εάν έχετε συμφωνήσει στους όρους.

Οι όροι υπηρεσιών μας είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μας πλήρη και σαφή επεξήγηση για το τί περιμένουμε από αυτούς όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Η χρήση των υπηρεσιών Web Intelligence συμβολίζει την αποδοχή και συμφωνία των όρων, είτε τους έχετε διαβάσει είτε όχι.

Δεχόμαστε την χρήση των υπηρεσιών μας, επομένως δεν παρακολουθούμε την δραστηριότητα του λογαριασμού σας ενεργά υπό κανονικές συνθήκες. Επιπλέον, δεν εφαρμόζουμε συντακτικό έλεγχο του περιεχομένου καμίας ιστοσελίδας. Αυτό συμπεριλαμβάνει αποστολή e-mail, newsgroup ή οποιοδήποτε άλλο υλικό δημιουργημένο ή διαθέσιμο μέσω υπηρεσιών, εκτός από συγκεκριμένες ιδιόκτητες ιστοσελίδες. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους όρους μας, έχουμε πλήρη ευθύνη να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε υλικό το οποίο, κατά την δική μας κρίση, είναι παράνομο, θα μπορέσει να μας σταθεί εμπόδιο ή μπορεί να καταπατάει τους όρους μας. Η Web Intelligence έχει το δικαίωμα να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε νομική επιχείρηση και/η τρίτους, στην εξέταση όποιου ύποπτου ή ισχυριζόμενου εγκλήματος ή δημόσιου αδικήματος. Η καταπάτηση των όρων μας μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό ή άμεσο τερματισμό του λογαριασμού σας ή της υπηρεσίας σας στην Web Intelligence.

Δεν παρακολουθούμε τακτικά την δραστηριότητα λογαριασμών εκτός από περιπτώσεις εκμετάλλευσης του συστήματος, πιθανή απάτη ασφάλειας η ρίσκο απάτης και προετοιμασία καταχώρησης τιμολόγησης. Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε την σωστή συμπεριφορά στον κόσμο του ίντερνετ, θα δράσουμε ανάλογα εάν υποπτευθούμε την κατάχρηση των όρων υπηρεσιών μας.

Εάν κάποιος λογαριασμός της Web Intelligence χρησιμοποιηθεί για να καταπατήσει τους όρους υπηρεσιών μας, έχουμε το δικαίωμα να σταματήσουμε τις υπηρεσίες σας χωρίς προειδοποίηση. Προτιμούμε να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για τυχόν ακατάλληλες δραστηριότητες και αναγκαστικά πειθαρχικά μέτρα. Παρόλα αυτά, προφανής καταπάτηση των όρων θα οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό υπηρεσιών. Η αποτυχία μας στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής δεν συμβολίζει τον δισταγμό μας να το εφαρμόσουμε ανά πάσα στιγμή.

Ως μέλος της κοινότητάς μας, πρέπει να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας σωστά και υπεύθυνα.