• 24ωρη διαθεσιμότητα
    • Άμεση απόκριση
    • Καταγραφή απαντήσεων
    • Άπειρη υπομονή
    • Προγραμματισμός εκπομπών

Chat me

Chat Bots με νοημοσύνη

Ο σκοπός των chat bots είναι να υποστηρίζουν και να συμπληρώνουν τον ανθρώπινο παράγοντα σε εταιρικές δραστηριότητες που αφορούν την επικοινωνία, τις πωλήσεις ή ακόμα και τις πληρωμές.

Βοηθά τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και γι' αυτό πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υιοθετούν αυτή την τεχνολογία. Και δεδομένου ότι αυτά τα bots μπορούν να τοποθετηθούν στο Facebook, το Messenger, το Slack, το Telegram, στα SMS ή και στην δική σας ιστοσελίδα, δίνεται η δυνατότητα προσέγγισης μεγαλύτερου κοινού.

Τα Chat bots μπορεί να ακούγονται σαν μια φουτουριστική ιδέα, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία Global Web Index, λέγεται ότι το 75% των χρηστών του Διαδικτύου υιοθετούν μία ή περισσότερες πλατφόρμες messenger.

Γιατί Chat me;

24ωρη διαθεσιμότητα

24ωρη Διαθεσιμότητα

Άμεση απόκριση

Καταγραφή απαντήσεων

Άπειρη υπομονή

Προγραμματισμός εκπομπών

Εξοικονόμηση χρημάτων

Η έμπνευση του...
η εξυπηρέτηση των πελατών σας

Το Chat me γεννήθηκε μέσα από τις ανάγκες των πελατών μας και υλοποιήθηκε με αγάπη και υπομονή.

Κάθε Chatbot είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό αντικείμενο. Το δικό σας Chatbot θα έχει τον δικό του χαρακτήρα, την δική του εικόνα αλλά όλα τα chat bots έχουν κοινό σκοπό. Την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Υπάρχει Chatbot που πουλάει πίτσες, άλλο που κάνει ασφάλειες. Υπάρχουν άπειρα Chatbots στην βιομηχανία των παιχνιδιών. Όλα εξοικονομούν χρήματα στις επειχειρήσεις και έχουν ως κύριο σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το δικό σας Chatbot, τι θα κάνει;