Δημιουργία ιστοσελίδων - Website Design

Δημιουργία ιστοσελίδων - Website Design


   Δημιουργούμε τον ιδανικό εικαστικό σχεδιασμό και το ύφος της ιστοσελίδας σας, τηρώντας τις αρχές χρηστικότητας του web, έτσι ώστε η δομή της ιστοσελίδας να είναι προσιτή και ελκυστική για τον επισκέπτη. Για εμάς κάθε έργο είναι μια πρόκληση. Αφήστε πάνω μας τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, είτε αυτή είναι δυναμική, είτε στατική. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία, που σε συνδυασμό με την έμπνευση, μπορούν και φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Easy Intelligent

Στην εταιρία μας τον τελευταίο χρόνο έχουμε αναπτύξει και μια νέα λογική διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, η οποία γίνεται από το μπροστινό (frontend) μέρος του site. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σας προσφέρουμε την ευκολότερη διαχείριση της αγοράς η οποία πραγματοποιεί αλλαγές και σε εικαστικό επίπεδο.

Custom Design

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος πελάτης επιθυμεί κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για την εταιρική του παρουσίαση. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου την εταιρική του ταυτότητα, ξεκινώντας από το λογότυπό του και σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα του με το "χέρι". Όταν η φαντασία συναντά την τεχνολογία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό!

Responsive Design

Ο νέος τρόπος παρουσιάσης των ιστοσελίδων μπήκε στην παραγωγή μας νωρίς. Με την χρήση του Responsive Design μία ιστοσελίδα μπορεί να λειτουργεί και σαν web application όταν ανοιχτεί από μια φορητή συσκευή όπως (iPhone, iPad, Android, etc.). Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση της περιήγησης στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές. Ήδη σαν εταιρία έχουμε ολοκληρώσει ιστοσελίδες με responsive εικαστικό. Τα σχόλια ως τώρα είναι κολακευτικά!