Social Media Marketing

Social Media Marketing


Εκμεταλλευόμαστε τη Δυναμική των Social Media προς όφελος της επιχείρησής σας! Τοποθετούμε την επιχείρησή σας στο επίκεντρο της συζήτησης, δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις με το κοινό σας.
  • Αυξήστε τους χρήστες που συμμετέχουν στους online διαγωνισμούς σας
  • Εκμεταλλευτείτε το φαινόμενο της ταχύτατης διάδοσης ειδήσεων μέσα από τα like και τα προφίλ του facebook
  • Αφήστε η αλληλεπίδρασή σας με τα κοινωνικά δίκτυα να σας παρασύρει θετικά!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και όσο οι χρήστες τους πολλαπλασιάζονται, τόσο υψώνονται και οι φωνές αυτών που αντιστέκονται σθεναρά στην ιδέα αυτού του νέου τρόπου ζωής και κοινωνικοποίησης.

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή «social networking sites», αποτελούν καθημερινή συνήθεια των νέων. Στις ιστοσελίδες αυτές, παιδιά, νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες μέσα από τα εικονικά τους προφίλ λειτουργούν διαδραστικά με άλλους χρήστες, δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, γίνονται μέλη σε ομάδες κοινών ενδιαφερόντων (groups), δημοσιεύουν και ανταλλάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες (μουσική, εικαστικά έργα κ.λπ.), επισκέπτονται σελίδες άλλων χρηστών και χρησιμοποιούν πλήθος εφαρμογών (κουίζ, παιχνίδια, κ.λπ.).

Τα «social networking» ως νέος τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και διαδραστικότητας επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν οι ίδιοι περιεχόμενο στο Διαδίκτυο και να το μοιράζονται με άλλους χρήστες, χωρίς να έχουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Επιπλέον, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διεκδικούν επάξια τα σκήπτρα του πιο πρωτοποριακού τρόπου επικοινωνίας στην ιστορία του Internet. Οι χρήστες είναι σε θέση να εκτιμήσουν, να επιδοκιμάσουν ή να σχολιάσουν το αγαπημένο τους προϊόν ή να ενημερώνονται σε καθημερινή βάση σχετικά με συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαδίδοντας ταυτόχρονα τα πιο σημαντικά και αξιόλογα σε ολόκληρο τον κύκλο των φίλων τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων, αναγνωρίζοντας την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία των social media, διαθέτει πλέον μια σελίδα στο facebook και έναν επίσημο λογαριασμό στο twitter, διευκολύνοντας έτσι την άμεση επαφή με το ευρύ κοινό.