Φιλοξενία της ιστοσελίδα σας

Web Hosting

Φιλοξενία της ιστοσελίδα σας


   Η ιστoσελίδα σας θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν φιλοξενείται στον υπολογιστή της εταιρίας σας αλλά ούτε και της δικής μας. Υπερσύγχρονα data centers που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την καλύτερη απόδοση των servers αναλαμβάνουν αυτή την πολύ σοβαρή υπηρεσία. Στην Web intelligence μπορείτε να κοιμάστε με ησυχία, γιατί το site σας δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς προβλήματα και το κυριότερο, απολαμβάνετε την υποστήριξη μας σε ότι κι αν χρειαστείτε.

Web intelligent πακέτο

170

Τιμή ανά έτος

Aφορά τις web intelligent ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από εμάς. Σε αυτό το πακέτο όπου το κόστος είναι μόλις 170€ το έτος, αναλαμβάνουμε την προσθήκη του υλικού σας για όλο το έτος χωρίς επιπλέον χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Το υλικό αποστέλλεται ηλεκτρονικά (μέσω email) και δεν χρειάζεται επεξεργασία.

HOT
Shop intelligent πακέτο

200

Τιμή ανά έτος

Aφορά τις Shop intelligent ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν από εμάς. Σε αυτό το πακέτο όπου το κόστος είναι μόλις 200€ το έτος, αναλαμβάνουμε την προσθήκη του υλικού σας για όλο το έτος χωρίς επιπλέον χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Το υλικό αποστέλλεται ηλεκτρονικά (μέσω email), και δεν χρειάζεται επεξεργασία. Αν το υλικό ξεπερνάει τα 100 προϊόντα θα πρέπει να υπάρχει ειδική συνεννόηση για τον τρόπο αποστολής του υλικού σας.