Υπηρεσία Server management

Υπηρεσία Server management


Η Web Intelligence έχει την εμπειρία και τις τεχνικές ικανότητες για να σας προσφέρει μια ξέγνοιαστη παροχή υπηρεσιών για όλες σας τις ανάγκες διαχείρισης και λειτουργίας ενός web server. Προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία, που περιλαμβάνει την υποδομή server, τη σύνδεση στο Internet με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες και τη διαχείριση αυτού του συστήματος. Και όλα αυτά 24 ώρες την ημέρα / 7 μέρες τη βδομάδα. Έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν λειτουργεί σωστά το υλικό σας ή οι υπηρεσίες που προσφέρουν, έτοιμο να εξυπηρετήσει το προσωπικό σας ή τους τελικούς χρήστες. Εμείς φροντίζουμε για όλα όσα χρειάζονται για να βεβαιωθείτε οτι η υποδομή σας είναι πάντα διαθέσιμη στους χρήστες σας.

Η κύρια προσφορά αναφέρεται στη διαχείριση του λειτουργικού συστήματος και αποτελείται από μια σειρά συναφών υπηρεσιών, οι οποίες κυμαίνονται από την προστασία της ασφάλειας, τις ενέργειες αποθήκευσης/επαναφοράς (backup/restore) και την ελεγχόμενη εγκατάσταση εφαρμογών.

Πρόσθετες υπηρεσίες προσφέρονται επίσης, ομαδοποιημένες σε δύο μεγάλες κατηγορίες: διαχείριση βάσης δεδομένων και διαχείριση εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στους διακομιστές.

Προς το παρόν προσφέρουμε τις υπηρεσίες διαχείρισης βάσης δεδομένων, SQL Server και MySQL, με τον κατάλογο να επεκτίνεται τακτικά. Η διαχείριση γίνεται από πιστοποιημένους διαχειριστές βάσεων δεδομένων με αρκετά χρόνια πρακτική εμπειρία.

Στην Web Intelligence είμαστε ανοιχτοί να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε αντίστοιχα καθήκοντα άλλων εφαρμογών, οπότε μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.

Μηνιαίο κόστος υπηρεσίας
(αφορά έναν server)

70

Online απόκτηση
(άμεση απόκτηση)

ΠΑΚΕΤΑ HOSTING & DOMAIN NAMES